Relatie Coaching

Heb je in je relatie uitdagingen waar jullie samen niet meer uitkomen? Laat je professioneel begeleiden om te achterhalen welke patronen in jouw relatie een belemmering vormen tot verdere groei.

Zou je graag willen werken aan de punten die hiernaast vermeld staan of aan iets anders? Neem dan vooral contact met mij op.

Tijdens de relatie coaching begeleiden twee relatiecoaches jou en je partner: een mannelijke en vrouwelijke psycholoog.

Uniek concept
– Gebalanceerd en snel inzicht door begeleiding van twee relatiecoaches;
– Online thuis Relatiehulp programma* geeft theoretische basis en houvast;
– Beide partners hebben de mogelijkheid om zich individueel te verdiepen bij 1 van de twee coaches;
– Alle ingrediënten voor een gezonde relatie komen stap voor stap aan bod.

Hoe het werkt
In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en vindt de intake plaats. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en bespreken we jullie wensen en de uitdagingen die jullie in de relatie ervaren.

Vervolgens spreken we af hoeveel sessies er nodig zullen zijn (indicatie). Het aantal sessies hangt af van de omvang en het type relatieproblematiek waar jullie mee aan de slag willen. Gemiddeld nemen koppels 7 sessies bij ons af.

*Onlineprogramma ‘Relatiehulp’ bestaande uit 12 weken lessen en opdrachten; 23 inzicht gevende video’s, digitale reader met artikelen en handvatten). Voor meer info over dit programma kijk onder het tabje ‘Online programma’s>Relatiehulp

Van jullie vragen we
– dat je bereid bent naar jullie onderliggende patronen te kijken;
– dat je bereid bent verwijten los te laten;
– dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen pijnpunten;
– dat je tussen de gesprekken actief aan de slag gaat met de opdrachten en met de inzichten uit het gesprek

Investering
Totale kosten 2.000 euro exclusief 21% BTW.

Dit is inclusief:

 • Intakegesprek
  Zeven uur maatwerk gesprek (inclusief voorbereiding
  Online Relatiehulp programma ter waarde van 297 euro
  Opdrachten om thuis in de tussentijd te doen
  Dit maatwerk-traject werkt als een strippenkaart. Jij en je partner kunnen zeven uren aan relatie coaching gesprekken flexibel inzetten gedurende een jaar.

 

Resultaat
Je vergroot:

 • het inzicht in jullie communicatie, behoeften en emoties

 

Het lukt:

 • om pijnlijke momenten uit het verleden los te laten
 • het vertrouwen en de band weer te herstellen
 • elkaar weer écht te zien en te horen
 • de intimiteit en seks te verbeteren
 • negatieve patronen te herkennen én te doorbreken

 

Je vertrouwt:
dat je elkaar blijft vinden, zelfs wanneer het leven veel vraagt

Zodat:
jullie samen meer plezier en verbinding ervaren
Kosten indienen of aftrekken

Wanneer je je eigen bedrijf hebt of ZZP-er bent, kun je de kosten opvoeren als opleidingskosten en de BTW aftrekken.

Sommige werkgevers willen (mee)betalen aan een relatieverbeteringstraject als preventie van uitval of als bijdrage in het herstel tot werkhervatting.

Wie zijn wij
Max en Anoek hebben ieder hun eigen praktijk en in het geval van relatiecoaching vinden ze het veel meerwaarde hebben om samen op te trekken.

Max Valenkamp
Soms lijkt de inzet te ontbreken of spreek je niet meer elkaars taal. Ik begeleid graag koppels op weg naar een liefdevol en harmonieuze relatie.

Ik heb 15 jaar ervaring in de basis- en specialistische GGZ. Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest als Praktijkondersteuner bij huisartspraktijken. Na het afronden van mijn Msc. Bedrijfskunde ben ik de opleiding tot MSc Gezondheidspsychologie gaan volgen.

Sinds 2021 heb ik mijn eigen praktijk als (gecertificeerd) buitenpsycholoog en coach. Hierin combineer ik mijn passie voor mensen helpen, beweging en de natuur. Mijn expertise zit voornamelijk op persoonlijke coaching (ontwikkeling & ambities), werkgerelateerde coaching (van burn-out tot beter presteren) en relatie coaching (individueel en in koppels)

Wat ik belangrijk vind is dat mensen zich vertrouwd voelen om hun verhaal met mij te kunnen delen. Ik ben open-minded, betrokken en praktisch ingesteld.

Anoek Gerlings
Van jongs af aan heb ik met verwondering naar de relaties om mij heen gekeken. In mijn studententijd leerde ik Lennart kennen, inmiddels zijn we 28 jaar samen. We steken samen veel energie in onze relatie en ervaren dat er veel mogelijk is. Graag help ik koppels om los te komen van hun eigen en andermans eisen en verwachtingen. Door licht te schijnen op zware onderwerpen worden uitdagingen behapbaar en inzichtelijk. Ik ben psycholoog en gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie. Ik werk graag met hypnose en de EMDR- methodiek.