Personal Coaching

Het werken met een Personal Coach heeft tot doel om jouw maximale potentie te benutten. Met welk vraagstuk je ook loopt (werk of privé) personal coaching is er voor jou om samen op maat de gewenste situatie te creëren.

Tijdens de Personal Coaching sessies wordt je uitgedaagd om in een korte periode een flinke groei door te maken. De onderwerpen zijn divers. De aanpak laat ik aansluiten op jouw leerdoelen en wensen.

01. Balans

Heb je het idee dat je niet helemaal in balans bent maar weet je (nog) niet hoe dat komt? Daar liggen een aantal factoren aan ten grondslag. Samen kunnen we onderzoeken wat je uit balans brengt en hoe je weer in balans kunt komen. Wanneer je in balans bent zul je meer energie, plezier en flow ervaren. Dat is voor iedereen mogelijk.

02. Gezondheid

Wil jij je algehele gezondheid verbeteren maar lukt dat je nog niet alleen? Samen stellen we haalbare doelen om jouw gewenste resultaten te behalen. Bij gezondheid kun je onder andere denken aan voeding, beweging en mentale gesteldheid.

03. Zeldbeeld

Ook op het gebied van je zelfbeeld kunnen we samen werken. Ik probeer zoveel mogelijk te spiegelen en je bewuster te maken hoe je tegen jezelf aankijkt en wat ervoor nodig is om het gewenste beeld te creëren en te blijven zien.

04. Drijfveren en motivatie

Hoe zorg je voor de maximale motivatie in jouw leven. Samen gaan we op ontdekkingstocht en leer je jezelf & je drijfveren beter kennen. Je leert (realistische) doelen te stellen en je leert je eigen belemmeringen te herkennen en om te buigen. Niks houdt jou straks nog tegen om met volle motivatie aan de slag te gaan!

05. Doelen, ambities & wensen

Heb je al concrete doelen of moet je die nog formuleren, samen kijken we naar het ‘wat’, het ‘hoe’ en het ‘waarom’. Je leert een concreet stappenplan te maken om jouw ambities en wensen waar te maken. Waarbij we ook kijken naar een support systeem: je hoeft het namelijk niet alleen te doen!